Spam comments

No spam comments will be shown in my blog. I have activated spam control on my comments so all spam will be deleted before they are published!

Tuesday, June 19, 2007

En spinkel start

Oj, hva har jeg gjort nå, da? Jeg har sett på andres blogger og har skjønt at det er utrolig mange kreative personer der ute. Jeg elsker å være sammen med kreative personer!!!

Nå er det på tide at jeg også viser for omverdenen at jeg kan være kreativ. Jeg har tonnevis av prosjekt på gang, både fysisk og mentalt. Aller lettest er det nok å vise andre de fysiske... :-)

Min greie er altså at jeg elsker å lage kort, sy, og strikke... Vel, det meste som går på det å lage noe med hendene mine. Noen ganger bobler det litt over oppe i hodet, for jeg rekker å planlegge så mye mer enn det jeg får tid til å utføre.

Jeg har aldri hatt en jobb som gjør at jeg kan bruke denne kreativiteten. Men nå har jeg bestemt meg for å gjøre noe med dette; Jeg har tatt avgjørelsen om å starte egen butikk. I første omgang blir det en nett-butikk. Jeg må finne de rette lokalene til den fysiske butikken før jeg satser på den.

Jeg har sagt opp jobben min for å kunne gjøre drømmen min om til virkelighet. Jeg satser ganske stort, med familiens økonomi som innsats. Jeg har bare meg selv som drivkraft, så dette kan virkelig bli tøft og hardt. Men jeg skal klare det!

Nettbutikken skal selge utstyr til kortlaging og scrapping. Den skal hete www.kort-og-godt.no. Gjett om jeg er stolt den dagen jeg har fått dette igang. Det er foreløpig en del som står igjen, men bare vent... Jeg SKAL greie dette! Jeg SKAL greie dette!

No comments: