Spam comments

No spam comments will be shown in my blog. I have activated spam control on my comments so all spam will be deleted before they are published!

Friday, October 19, 2007

1.november???

Jeg var en smule kjepphøy da jeg skrev at jeg skulle ha ferdig nettbutikken min til den 15.oktober. Nå har den datoen både kommet og gått uten at jeg er oppe og går. *sukk*

Det er ikke så greit å skulle gjøre alt selv. Jeg har ikke laget hjemmesider før og jeg har ikke laget nettbutikk før. Jeg må liksom finne opp hjulet helt alene. Det tar tid. Men det går, bare man tar tiden til hjelp. Jeg må ha tålmodighet.

I mellomtiden har jeg flyttet datoen noen uker framover i tid. Jeg håper at jeg skal ha alt klart til 1.november nå. Jeg krysser fingrene for at dette går bra.

Noe annet jeg tenker alvorlig på er navnet på butikken min. Kort og godt er veldig likt med Kort & Godt Hobby AS. Jeg har lenge tenkt på alternative navn, men det er ikke så lett å finne opp noe der. Det må være noe som forbindes raskt med kortlaging og scrapbooking, slik at alle skjønner hva det er jeg driver med. Alle forslag mottas med takk!!!

Jeg får ikke vært særlig kreativ nå for tiden. Det vil si, jeg var på et kurs hvor vi laget kaffefilter-kort/-bok. Det var morsomt. Temaet på det hele ble veldig jul, men det kan raskt konverteres til for eksempel konfirmasjon hvis man bytter ut pyntepapiret. Jeg kan legge ut bilder av det her en gang når jeg har tatt bilder av den.

No comments: