Spam comments

No spam comments will be shown in my blog. I have activated spam control on my comments so all spam will be deleted before they are published!

Monday, December 03, 2007

Desember og regnvær

Det er ikke særlig hyggelig vær her for tiden. Skikkelig grått, og regn. Det er et mas å lufte hunden når den må tørkes etter hver eneste tur. Men på den annen side; hadde jeg ikke hatt hunden så hadde jeg nok ikke kommet meg ut på tur i dette været. Så får jeg heller holde ut med all tørkingen...
Jeg har så smått begynt å komme i orden når det gjelder julegaver, julebrev og julekort. Er på langt nær ferdig, men jeg føler at jeg har kontroll. Jeg må få sendt avgårde gavene til dem som bor i utlandet i morgen. I den ene familien er det en gutt som fyller 6 år på Lucia-dagen, og da må jeg nesten sende bursdagsgaven sånn at han får den til selve dagen. Kortet jeg laget ser slik ut:
Dette er innsiden:
Og dette er baksiden:
Er fornøyd med resultatet, og håper selvsagt at mottakeren setter pris på det også.

Jeg har også laget et kort til min tante som hadde bursdag i forrige uke. Jeg håper hun fikk det til dagen sin :-)
Det morsomme her er at bakgrunnsarket er en bit av et gavepapir fra en gave sønnen min fikk til bursdagen sin. Fargene på papiret var bare så glad-farger at jeg koste meg skikkelig da jeg satte meg ned med dette kortet. Dessuten synes jeg damen bare er helt super-herlig. Slik ble innsiden: Ble ikke helt fornøyd med den, for jeg syns kanskje at jeg brukte for mørkt blekk da jeg svampet kantene. Det hele ser så skittent ut. Men slik ble det nå bare. Og dette er baksiden:

Bildene er litt mørke, så det kanskje ikke så lett å få et godt inntrykk av kortet. Men jeg syns det ble et fint kort i virkeligheten (til tross for noen småting jeg ikke er helt fornøyd med).

No comments: