Spam comments

No spam comments will be shown in my blog. I have activated spam control on my comments so all spam will be deleted before they are published!

Tuesday, February 12, 2008

Designteam Lissie Design

Hurra! Jeg er så heldig at jeg er blitt medlem av Lissie Design- teamet! Det betyr at jeg får lov til å lage kort med stempler med hennes design. Jeg gleder meg til å ta fatt på oppgaven. :) Bilder av kortene jeg lager kommer selvsagt til å bli lagt ut her også.

2 comments:

Lissie said...

Og jeg er heldig som har fått henne med! :)

Anita Hagen said...

Hei Kristin =)

Sannelig kan denne damen scrappe også. HERLIG! Gleder meg til å se mer scrappet fra deg.

Grattis med DT-oppdraget, dette er midt i blinken for deg for maken til kreativitet og glødende engasjement skal man lete lenge etter. Herlig!

Må samtidig få takke for alle flotte kommentarer du legger igjen i bloggen min. Du har alltid så utfyllende og flotte kommentarer at jeg hopper i stolen hver gang det popper opp en mail med beskjed om ny kommentar fra deg. Tuuuusen takkk Kristin og goood klem til deg *klem-klem*

Ha en strålende kveld videre!
Selv skal jeg krype under dyna, for jeg har en gryende feber på gang og med tilhørende verk i hele kroppen...en kjip besekjed om at nå er det min tur til en influensarunde *snufs*

Smittefri klem fra Anita