Spam comments

No spam comments will be shown in my blog. I have activated spam control on my comments so all spam will be deleted before they are published!

Friday, April 25, 2008

Jeg har vunnet!!!!


Jeg som aldri pleier å vinne har faktisk vært den heldige vinneren av en smykke-giveaway i bloggen til Helle Alice!!!! Helt utrolig!! Og hvilken pris! Et koselig lite hjerte, og Helle Alice har faktisk laget glassperlen selv. Ta en titt i bloggen hennes og se på alt det nydelige hun lager!

6 comments:

Aud said...

Så heldig du var! Grattis! :o)

Takk for stemplene og hjertene du sendte med på kjøpet! Koser meg 'glugg i hjel' med å fargelegge de søte motivene fra LadyBug and Friends!
Ha en strålende helg! Klem!♥

Heidi said...

Så kjekt at du vant - er så glad på dine vegne. Og så nydelig det hjertet var da.

Håper du har en fin fredag-selv om nå ser jeg på klokken at det jammen har blitt lørdag allerede og det er på tide å komme seg under dyna. Har en 3 åring som elsker å stå opp i halv seks tiden nemmelig........sukk!

Nattaklem fra Heidi

Hanne said...

Grattis, Kristin! Det så jo helt nydelig ut, det hjertet!

Her har det jo gått i hundreogti de siste dagene, men den første pakken din kom akkurat tidsnok til at jeg fikk brukt det stempelet akkurat der jeg ville, og i dag kom punch'en. Den var akkurat så stilig som jeg trodde, liker så godt disse hvalene :)

Ha en finfin lørdag, og tusen takk for superb service!

klemmer fra Hanne:)

Marte said...

Hei du!

Tusen takk for en koselig kveld,ja.. Hadde det veldig trivelig selvom kortproduksjonen ikke ble den helt store! Det får vi forhåpentligvis til neste gang! ;)

Akkurat kommet tilbake fra messen jeg nå da, handlet selvfølgelig masse Magnolia..! :) De solgte noen av de aller nyeste fra vårpakken, og de havnet selvfølgelig i min kurv.. hihi..

Gratulerer med det søte kjedet også! Det var hyggelig at du vant synes jeg! :):)

Godklem fra meg

Anonymous said...

Gratulerer! Stilig hjerte!

Helle Alice said...

Håper smykket har kommet trygt hjem til deg!