Spam comments

No spam comments will be shown in my blog. I have activated spam control on my comments so all spam will be deleted before they are published!

Sunday, April 13, 2008

Ulven Ranja

Dette er det som møtte oss da vi kom inn på stuen vår i morges. Hele kurven til hunden vår var i småbiter. Hun har rett og slett hatt en veldig travel natt. Da vi køyet litt før midnatt var det ikke gnagd så mye som en flis av denne koselige kurven. Men da vi sto opp i 7-tiden i morges så var det bare bunnen igjen av den. Det lå strødd små biter rundt omkring på gulvet og hunden var superfornøyd! Gjett om jeg var sur! Den kurven lette vi lenge etter før vi fant akkurat riktig størrelse. Og det merkelige er at hunden vår overhodet ikke har rørt noe som helst annet enn lekene sine. Vi har tenkt som så at vi har vært heldige fordi hun ikke ødela noe i valpetiden. Nå er hun 11 måneder, og da trodde vi at gnage-tiden var over. Men den gang ei! Bare bunnen står igjen av den fine kurven.
Ulven vår!

Nå får hunden ligge på teppet sitt på gulvet en stund. Vi kjøper i hvertfall ikke en ny kurv igjen!

Vi skal i teater i ettermiddag, og jeg tror vi kommer til å ta med oss hunden i bilen. Der er det ingenting hun kan ødelegge (hun ligger i et bur)!

Ha en superflott søndag fortsatt.

Klem fra meg.

2 comments:

Heidi said...

Jeg kunne ikke annet enn å le når jeg leste og ikke minst så disse bildene. Tenker den hunden har hatt en artig natt :0) Og skjønner veldig godt fortvilelsen til eierne.
Har selv vært "mamma" til en Grand Danoise og gjett om hun kunne finne på mye rart? Kjøpte kurv vi også, men hun endte opp med å ligge på en madrass på gulvet (en så stor hund kan jo risikere liggesår).
Misunner deg hunden uansett rampestreker jeg da-savner veldig å ha det selv. Men håper at det om noen år når minstemann er blitt litt større at det ligger en ny Great Dane på gulvet

Nattaklem

Gunhild said...

Huff, så kjedelig da! Håper hun ikke finner ut at hun skal gnage i stykker flere ting!

Ha en fin uke!
Klem fra Gunhild