Spam comments

No spam comments will be shown in my blog. I have activated spam control on my comments so all spam will be deleted before they are published!

Tuesday, October 22, 2013

Gammelt bursdagskort ferdigstilt

Noen ganger tar ting lang tid. Om det skyldes generelt tiden som flyr og at man ikke får tid til alt, eller at inspirasjonen til å fortsette oppgaven rett og slett er borte, det vites ikke alltid. Noen ganger kan det også være en kombinasjon av begge deler.
 
Dette kortet er et slikt kombinasjonsprosjekt. Inspirasjonen manglet, så manglet tiden til å sette seg ned igjen, og så forsvant tiden i det store intet. Jeg tror muligens jeg lagde nesten hele forsiden i 2009, og der sto det bom fast frem til januar 2013.
 
I stedet for å kaste kortet fant jeg ut at jeg fullførte det som manglet til å bli et brukbart enkelt kort. Jeg satte på en tekst, lagde en innside og stemplet et personlig stempel på baksiden. Vips så kunne jeg bruke kortet. :-)
 
 
 Motivet er fra Whiff of Joy. Et av de første dyremotivene som kom ut. Jeg har alltid likt disse motivene og det var moro å male dem. Lenge siden nå, men brukende fortsatt.
 
 
 
 En enkel måte å lage innsiden på. Et hvitt ark. Et lite motiv i hjørnet, noen streker, og så er det bare å lime alt inni kortet. Ferdig. :-)
 
 
 
Dette er jo den aller enkleste måten å lage en bakside på. Jeg må signere kortene jeg lager, og da er disse personlige stemplene mine supergreie å ha. Kjekt å ikke skifte ut epostadressen eller bloggadressen. :-)
 
I går gikk jeg gjennom alle kortene jeg laget i fjor og det viste seg at det faktisk er noen jeg ikke har vist her i bloggen enda. Så da kan jeg vise det de nærmeste dagene. Det er jo morsomt å vise litt gammelt når jeg ikke lager så mye nytt lenger. Dagene strekker dessverre ikke til til alt. :-)
 


No comments: